Skip to content

Termene și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.homebuilder.ro.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.homebuilder.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

S.C. ATUM S.R.L. (denumită în continuare ATUM), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software (soluțiile ATUM Home Builder).

ATUM deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea ATUM, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.homebuilder.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de ATUM. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ATUM.

Accesul si utilizarea paginii www.homebuilder.ro/  sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe homebuilder.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii homebuilder.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul homebuilder.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților homebuilder.ro.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ATUM. ATUM nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ATUM nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la oferta Atum Home Builder, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.homebuilder.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ATUM în lipsa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

ATUM nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau ofertele prezentate în site este rugată să contacteze ATUM prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau ofertei în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură. 

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ATUM, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Comunicarea cu vizitatorii site-ului

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: chat online, adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site.

Această contactare are loc pentru a cere informații despre ofertele noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plată.

Inițierea contactului de către dumneavoastră îl considerăm / reprezintă consimțământul dumneavoastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii de plata sau orice informație solicitată.

Ulterior desfășurării comunicării inițiale, ATUM  își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării dumneavoastră, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații pot apărea în urma îmbunătățirii ofertelor noastre, lansarea de servicii noi care vin în ajutorul dumneavoastră sau aspecte care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin intermediul Microsoft Outlook sau MailChimp (https://mailchimp.com/gdpr/).

În acest sens ATUM și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 18 luni de la data inițierii comunicării.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ATUM utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ATUM nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Infomațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.homebuilder.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ATUM în vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ATUM a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de ATUM și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ATUM va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.